De Sociale Kruidenier

De Sociale Kruidenier

Bij ons vind je een overschot aan smaak voor wie het nodig heeft.

De Sociale Kruidenier ondersteunt mensen die het nodig hebben door hen voedsel en producten voor basishygiëne aan te bieden. De vrijwilligers die de werking mogelijk maken, zijn meer dan winkelbediendes: ze zijn vaak een luisterend oor voor de klanten.

 

Voor wie?

Voor mensen met een doorverwijzing van het Welzijnshuis, CAW of OCMW.

Wil je ons steunen?

  • Voedseloverschotten worden niet verspild en voorkomen honger. Contacteer de coördinator als je voedseloverschotten hebt voor ons.
  • Met financiële giften kan je het aanbod voor de klanten aanvullen. Een gift van € 5 is al voldoende om een 'luxe-ontbijtpakket' voor 1 gezin aan te kopen. Voor elke storting vanaf € 40 krijg je trouwens een fiscaal attest*. Overschrijven kan op ons rekeningnummer: BE43 0682 4988 8801, of doneer hier via Payconiq.
  • Versterk onze vrijwilligers. Je kan bijvoorbeeld meehelpen als winkelbediende of voedseloverschotten ophalen. Bekijk de vrijwilligersvacatures op Give a day.

*Om het fiscaal attest op te maken, hebben we extra informatie nodig. Vermeld jouw naam, adres en rijksregisternummer in de mededeling bij jouw overschrijving, of bezorg deze informatie het per e-mail naar winkelen@desocialekruidenierrsl.be.

Meer weten?

Meer weten over onze werking? Contacteer coördinator Inge Obyn: 0474 31 13 49 of winkelen@desocialekruidenierrsl.be